Vi skapar, förbinder och öppnar upp utrymmen

 

DOLLE Nordic AB - en del av DOLLE A/S

DOLLE Nordic är, som namnet antyder, det nordiska försäljningskontoret och centrum för de nordiska marknaderna. Med många års erfarenhet och närvaro i Skandinavien, samarbetar vi nära med skandinaviska återförsäljare, vilket gör våra produkter lättillgängliga i både butiker och online. På Dolle.se hittar du vårt fullständiga sortiment och kan enkelt klicka hem produkter för ditt nästa projekt. Med kontor och bas i både Danmark och Sverige kan vi ge våra nordiska kunder den allra bästa servicen. Vi på DOLLE Nordic AB brinner för äkta nordisk kvalitet, att ge hemmet ett extra värde och att möjliggöra enkel åtkomst och användning av ditt utrymme för att göra livet hemma enklare och bekvämare.

DOLLE A/S är grundat och fortsatt ägt av det tyska familjeföretaget, och har sedan starten 1951 utvecklats till världsledande inom utveckling, produktion och försäljning av vindstrappor. Företaget producerar mer än 300 000 trappor, både vindstrappor och andra trappor, årligen. Därefter har sortimentet breddats och DOLLE har även blivit en betydande aktör på marknaden för trappor, vindsluckor, räcken, terrass, beklädnad, förvaring och mycket mer. En stor del av våra produkter produceras i Danmark, och nästan allt vårt virke kommer från förnybara källor som FSC®-certifierade skogar i Norden.

Därmed är bland annat en vindstrappa, vindslucka, lofttrappa och stege från DOLLE inte endast praktisk, stilfull och säker – den är även producerad med miljön i åtanke. Med våra produkter får du inte bara ett stilfullt och praktiskt hem, du får även hög säkerhet och kvalitet. Hos DOLLE har vi ett konstant fokus på säkerhet och kvalitet, allt material och alla komponenter är noga utvalda för att säkerställa att de uppfyller våra strikta krav på hållbarhet, funktion, säkerhet och kvalitet. Våra produkter tillverkas alltid i enlighet med gällande lagar, standarder och uppförandekoder, och vi är därför certifierade av alla relevanta myndigheter. Visionen är att vara den mest innovativa leverantören i branschen. Med våra produkter får du inte endast en elegant detalj till ditt hem, du får även en säker, praktisk och hållbar lösning.

 


Se mer om DOLLE

DOLLE fabrikken i Frøstrup

Produktion & fabriker

›› Läs mer om DOLLEs fabriker
DOLLE group oversigt

DOLLE Group

›› Hitta säljkontor och fabriker
Test af trappe i produktionen

Utveckling, kvalitet och testning

›› Läs mer om utveckling och kvalitet