Vi skapar, förbinder och öppnar upp utrymmen

 

DOLLE Nordic AB

DOLLE Nordic A/S har funnits sedan 2013 och är som namnet antyder det nordiska säljkontoret och navet för de nordiska marknaderna. DOLLE Nordic är ett dotterbolag till DOLLE A/S, som sedan 1951 har utvecklats till världsledande inom utveckling, produktion och försäljning av vindstrappor, och samtidigt en betydande aktör av satstrappor och räckessystem. Visionen är att ge branschens bästa kundservice med skräddarsydda lösningar, kortast leveranstid och högsta produktkvalitet. DOLLE Nordic ansvarar för försäljning och marknadsföring av DOLLE-produkter i Norden.

 

DOLLE A/S

DOLLE A/S är världsledande inom utveckling, produktion och försäljning av vindstrappor, och är en betydande aktör inom utveckling, produktion och försäljning av trappor och räcken. Sedan starten 1982 har DOLLE A/S utvecklats till världens största tillverkare av vindstrappor.
 

Företaget producerar mer än 300 000 trappor, både vindstrappor och andra trappor, årligen. DOLLE har skapat ett tänkesätt som är genomgående i företagets produktutveckling. DOLLE vill flytta det traditionella tänkesättet från kvadratmeter till kubikmeter när man tänker på bostaden. Företaget har därför föresatt sig att utveckla koncept som inbegriper det oanvända utrymmet. Att ge hemmet extra värde, och för att göra livet enklare och bekvämare för dem som bor där. DOLLE har därför en vision om att skapa, förbinda och möjliggöra enkel åtkomst och användning av utrymme.

DOLLE har under 2012–2014 investerat mer än 60 miljoner kr. (45 miljoner DKK) i etableringen av världens modernaste och mest automatiserade produktion. Företaget satsar stort på både produktion och utveckling.


Se mer om DOLLE

DOLLE fabrikken i Frøstrup

Produktion & fabriker

›› Läs mer om DOLLEs fabriker
DOLLE group oversigt

DOLLE Group

›› Hitta säljkontor och fabriker
Test af trappe i produktionen

Utveckling, kvalitet och testning

›› Läs mer om utveckling och kvalitet