DUBAI: En modern trapprevolution


Välj träsort för trappsteg och ledstång

DUBAI-trappan kan fås med trappsteg och matchande ledstänger i tre olika träslag efter eget val: oljad bok, oljad ek och vitoljad ek. Både trappstegen och ledstången är tillverkade av högkvalitativt FSC®-certifierat trä förseglat med olja, vilket framhäver träets estetiska kvaliteter och säkerställer en vacker, naturlig finish. Njut av den varma och mjuka känslan av träet på både trappsteg och ledstång.

Konfigurera trappa


Räckestyper

DUBAI-trappan har två räckesalternativ:

  • DESIGN – horisontella fyllningar Ø10 mm
  • CLASSIC 3 - 3 vertikala ribbor per trappsteg

 

För att ge extra säkerhet åt din trappa kan du välja trappräcket CLASSIC 4 – kontrollera kraven enligt byggreglerna.

Sida 2 räcke och räcke för trappavsatser finns i matchande färger, så med DUBAI kan du få ett enhetligt utseende på hela trappan och trappavsatsen – en perfekt lösning för en öppen planlösning.


Mått:

Se alla trappmått här.

Stegyta

22-27 cm

Trappbredd

80 - 94 cm

Max. höjd

357 cm

Antal trappsteg

11 - 16 steg


<left><p class="red-button"><a href="https://www.dolle.se/shop/trapper/dubai" target="_current">Konfigurera trappa</a></p></left>

Prisvärda huvudtrappor som kan anpassas för alla trapphus

DUBAI är en revolutionerande prefabricerad inomhushuvudtrappa lämplig som trappa mellan hemmets olika plan. Med DUBAI kan du få ett enhetligt utseende på hela trappan och trappavsatsen och DUBAI är därför en trappa som är särskilt idealisk som inredning vid öppen planlösning.

 

Unik mobilitet

DUBAI-trappan har en unik konstruktion med högsta flexibilitet och rörlighet, som enkelt kan anpassas till ditt hem och dina behov. Trappan har fullt justerbar trapphöjd, steghöjd och platsbehov i rummet, och detta gör trappan till ett säkert och flexibelt val, då den kommer att passa alla behov. Den modulära konstruktionen säkerställer också enkel installation.

 

Låt trappstegen och ledstången matcha golvet

Trappan erbjuder en mängd anpassningsmöjligheter när det kommer till färg, trä och räckestyp, så att du enkelt kan få trappan att passa just din inredningsstil och din favoritträsort. DUBAI-trappan kan fås med trappsteg och matchande ledstänger i tre olika träslag efter eget val: oljad bok, oljad ek och vitoljad ek. Både trappstegen och ledstången är tillverkade av högkvalitativt FSC®-certifierat trä förseglat med olja, vilket framhäver träets estetiska kvaliteter och säkerställer en vacker, naturlig finish.

 

Innovativ trappkonstruktion anpassad för ditt trapphus

Skapa ett unikt uttryck genom att anpassa trappans konstruktion efter trapphusets behov och begränsningar. DUBAI framställs i en rak, kvartsvängd eller halvsvängd modell, och har en unik och justerbar konstruktion som enkelt kan anpassas efter ditt hem och dina behov.


Guide till måttagning

Se måttguiden

Hitta tekniska information

Hitta mer information

Vänliga frågor om trappor

Läs våra FAQ