Trappor - Inomhus och utomhus

Vi erbjuder ett brett utbud av eleganta trappor i skandinavisk design och i olika färger och material. Med en trappa från DOLLE Nordic kompromissar du inte med kvaliteten, och med många de valmöjligheterna hittar du alltid en trappa som exakt passar dig och ditt hems behov. Alla våra trappor syftar till att ta upp så lite plats i din bostad som möjligt.

Typer av trappor

Se alla våra trappor


Spiraltrappor

Våra spiraltrappor är särskilt utformade för bostadsägare som vill skapa sin egen stil. Med fokus på design, hög kvalitet och extra komfort har DOLLE Nordic tagit fram en mängd olika modeller i många storlekar, färger och stegmaterial.


Lofttrappor

En DOLLE Nordic loftstege är en enkel och elegant lösning som bidrar till hemmets atmosfär utan att ta för mycket plats. Skapa din personliga trappa genom att till exempel måla den. Du hittar ett brett urval, både med och utan räcken. Alla våra lofttrappor är dansktillverkade och i hög kvalitet.


Platsbesparande trappor

DOLLE är kända för våra platsbesparande trappor, som alla syftar till att ta upp så lite plats i ditt boende som möjligt. Om utrymmet är trångt är våra platsbesparande trappor perfekta där utrymmet annars är begränsat.


Utomhustrappor

Vår sortiment av utomhustrappor har extra fokus på materialval och komfort. Vårt utomhussortiment är oftast tillverkat av förzinkat stål för att klara den nordiska vinden och vädret. Vi använder ett värmebehandlat galvaniserat stål med en ytbehandling som är extra motståndskraftig mot det nordiska vädret.


Räcke för trappor

Du har möjlighet att köpa ett räcke som tillval till dina trappavsatser eller loft. Räcke för trappavsatser/loft kan även beställas i specialmått för utvalda trappor. Genom att förlänga med ett komforträcke ger det ett sammanhängande och enhetligt uttryck.

Se våra räcke för trappor​​​​​​​

 


Underhåll av trappor

Läs om underhåll och rengöring

Säker, även i vått väder

Se alla utomhustrappor

Frakt från 250 kr.

Läs våra köpvillkor

Behöver du hjälp?

info@dolle.se   |   Tel. 060-190 919* Alla priser inkl. Moms. Utan frakt