TRAPPOR FRÅN DOLLE – INOMHUS OCH UTOMHUS
Platsbesparande trappor som är utformade för att ta minsta möjliga plats i ditt hem

Med fokus på kvalitet och funktion har DOLLE tagit fram ett sortiment som uppfyller behoven i din bostad. Vi har ett brett sortiment av platsbesparande trappor och lofttrappor i olika modeller som alla har till syfte att ta upp så lite plats som möjligt i ditt hem.

Lofttrappor – måla enkelt din obehandlade lofttrappa

Lofttrappor från DOLLE är danskproducerade kvalitetstrappor. Ett loft hittar du vanligtvis i stugan, barnens rum eller som sovutrymme i små stadslägenheter. Ett loft gör stor skillnad eftersom det ofta bidrar med en mysig och avslappnad stämning i ett rum. En DOLLE lofttrappa är en enkel och elegant lösning som bidrar till hemmets atmosfär utan att ta upp alltför mycket utrymme. Skapa din personliga trappa genom att till exempel måla den i önskad färg.

Spiraltrappor i nordisk design

DOLLE är kända för sina platsbesparande trappor som alla har till syfte att ta upp så lite plats som möjligt i ditt hem. Dolles spiraltrappor är särskilt utvecklade för villaägare som vill skapa sin egen individuella stil. Med fokus på design, hög kvalitet och extra komfort har DOLLE tagit fram en rad olika modeller så att du inte bara kan välja storlek utan även olika färger och stegmaterial.

Utomhustrappor i galvaniserat stål

Vårt sortiment med utomhustrappor har extra fokus på materialval och komfort. Våra utomhustrappor är oftast tillverkade i galvaniserat stål för att tåla väder och vind. Vi använder ett värmebehandlat galvaniserat stål, som är en ytbehandling som är extra motståndskraftig mot det nordiska vädret.

Utnyttja ditt utrymme i bostaden med en trappa

Det finns många outnyttjade kvadratmeter i ett hem. Våra platsbesparande trappor är perfekta där utrymmet annars är begränsat.

Vårt mål är att ge tillgång till mer utrymme i ditt hem med hjälp av produkter som utnyttjar det oanvända utrymmet på bästa sätt. I korta drag är det vår vision att utnyttja potentialen i kubikmetrarna i din bostad.