Trappor 

På DOLLE erbjuder vi ett brett utbud av både inomhus trappor och utomhus trappor. Med ett hav av olika val finns det stora möjligheter att hitta en huvudtrappa, spiraltrappa, lofttrappa, platsbesparande trappa eller utomhustrappa som passar just dig och ditt hems behov. Gemensamt för utbudet av trappor är att de är tänkta att ta så lite plats i ditt hem som möjligt - och det gäller oavsett om du letar efter en spiraltrappa, lofttrappa eller stege till loft, trappa litet utrymme, utomhustrappa eller huvudtrappa. 

Se vårt utbud av trappor nedan och hitta en trappa inomhus eller trappa utomhus som passar ditt hem.

Typer av trappor

Se alla våra trappor


Huvudtrappor


På DOLLE har vi även flera typer av huvudtrappa i vårt sortiment. En sådan trappa lämpar sig som en trappa mellan hemmets olika nivåer och lämpar sig alltså inte bara som trappa inomhus till ett loft eller annat vindsutrymme. Vår huvudtrappa skiljer sig från våra andra trappor genom att en huvudtrappa är bredare och trappstegen djupare. Således är en sådan trappa en idealisk lösning när komfort och säkerhet är viktiga parametrar. Vår kategori huvudtrappa erbjuder flera olika trappor i form av både gungtrappor i kvarts-, halvvängd trappa och rak trappa. Ta en titt på vår trappor inomhus nedan.


Se våra huvudtrappor


Spiraltrappor

På DOLLE har vi flera olika typer av spiraltrappor eller vindeltrappa i vårt sortiment och du kan hitta både en spiraltrappa för inomhusbruk och en spiraltrappa för utomhusbruk. Gemensamt för vår sortiment av spiraltrappa och vindeltrappa är att trappan är gjord i en genomtänkt nordisk design med fokus på både komfort, säkerhet och platsbesparing. Våra spiraltrappor och vindeltrappa finns i flera olika färger, material och storlekar och du kan därför enkelt hitta en spiraltrapp inomhus eller spiraltrapp utomhus som passar dina behov. Utforska urvalet av spiraltrappor och vindeltrappor nedan.


Lofttrappor

En lofttrappa eller stege till loft från DOLLE är en enkel lösning för att skapa tillgång till loftet utan att ta för mycket plats i rummet. Vårt utbud av lofttrappor och stege till loft varierar i olika grad beroende på både platsbesparing och komfort, men gemensamt för sortimentet av lofttrappor och stege till loft är att de alla är platsbesparande trapplösningar tillverkade av trämaterial. Utforska urvalet nedan och hitta en trappa till loft eller stege till loft som passar dina behov.


Spartrappor

När det kommer till trappor inomhus är vi på DOLLE speciellt kända för vår spartrappor, som syftar till att ta så lite plats i ditt hem som möjligt. En sådan trappa är designad för att skapa tillträde till antingen ett loft eller annat vindsutrymme, så om utrymmet är trångt är våra utrymmesbesparande trappor en idealisk lösning. Vårt urval av trappa litet utrymme är alla trappor inomhus och kommer som kvartsvängd trappa, halvsvängd trappa och rak trappa. Utforska urvalet nedan och hitta en trappa som passar dig.


Utomhustrappor

På DOLLE har vi inte bara inomhus trappor utan vårt sortiment erbjuder även utomhus trappor. Med fokus på hög kvalitet, materialval och komfort har vi skapat ett spännande sortiment av ståltrappa, så att du kan vara säker på att hitta en utomhustrappa som passar dina behov. Gemensamt för våra utomhus trappor är att de är tillverkade av galvaniserat stål samt med upphöjda hål. Det betyder både att vår utomhustrappa är särskilt motståndskraftig mot det nordiska vädret, och att våra trappor utomhus är säkra att använda – även i regnigt väder.Underhåll av trappor

Läs om underhåll och rengöring

Säker, även i vått väder

Se alla utomhustrappor

Snabb leverans

Läs våra köpvillkor

Behöver du hjälp?

info@dolle.se   |   Tel. 060-190 919* Alla priser inkl. Moms. Utan frakt