Räcken

Med DOLLEs räckessystem är det enkelt att uppgradera din terrass, trappa eller entré till bostaden med ett modernt räcke i nordisk design. Välj det räcke som passar bäst till ditt hus. Allt systemen passar bra för såväl inomhus- som utomhusbruk.

Typer av räckessystem

Nordic räckessystem

Nordic räckessystem har en neutral och stilren design som passar in i den nordiska stilen. Oavsett om du behöver ett nytt räcke till terrassen eller om du vill öka säkerheten runt din trappa, är Nordic-räcket för dig som inte kompromissar med design och kvalitet.

Prova Alu räckessystem

DOLLE PROVA består av en rad räckeskomponenter som fyllningar, räcken eller stolpar till räcken som enkelt kan kombineras, vilket gör räckessystemet både flexibelt och mångsidigt. Dessutom går det extremt enkelt och snabbt att montera räcket.

PURE räckessystem

PURE finns i två färger: titan och svart. Ett smart räcke med perfekt formade element av mycket hög kvalitet och med rena och sofistikerade linjer. PURE är tillverkad i aluminium, som är ett mycket slitstarkt och extremt motståndskraftigt material.


Materialtyper

Hos DOLLE erbjuder vi flera olika räckestyper.
Du kan läsa mycket mer om dem nedan.

Räcke i galvaniserat stål

Galvaniserat stål är optimalt för det nordiska vädret eftersom det är robust och extremt väderbeständigt. Det passar också bra till den nordiska stilen. Vårt galvaniserade stål är 100 % underhållsfritt och CE-märkt.

Räcke i aluminium

Aluminium är ett mycket hållbart och extremt motståndskraftigt material. Trots den lätta vikten har aluminium en mycket hög hållfasthet, är väderbeständigt, och även om den utsätts för hög UV-bestrålning har det ingen inverkan på materialet.

Räcke i glas

Glasfyllningar garanterar en fri utsikt så att du kan njuta av din omgivning. Ett räckessystem med glasfyllningar ger en lätt, snygg och nästan svävande konstruktion. Glasfyllningar kan användas i en terrassmiljö utomhus och passar även utmärkt till din trappa inomhus. Glaset finns i klart, matt och rökfärgat.


Behöver du hjälp?

info@dolle.se   |   Tel. 060-190 919