i-CLiPS®

Kan användas ute och inne för ...

Terrasser

Med i-clips® går det enkelt och snabbt att montera terrassbeläggning. Välj mellan olika träslag.

Fasadbeklädnad

Med en unik fasadbeklädnad har du möjlighet att ge ditt hem eller byggprojekt ett elegant uttryck. Beklädnaden klickas lätt på med hjälp av i-clips®-systemet.

Ribbvägg & ribbtak

Eleganta ribbtak och ribbväggar i vacker ekfanér bidrar till att skapa en fantastisk look i ett rum och förbättrar även akustiken.


Fördelarna med i-clips®

Snabb och enkel montering

Förutom en skruvfri finish går monteringsarbetet också snabbt och enkelt. Först fästs de patenterade i-clips®-skenorna, varefter den valda beklädnaden enkelt klickas fast.

Skruvfri finish

Den helt skruvfria ytan ger en mycket vacker finish. Konstruktionen är ett patenterat notsystem där beläggningen eller beklädnaden klickas på med ett snabbt tryck.

Ett klick så sitter det fast.

Enkel demontering

Terrassens brädor kan lätt tas bort med hjälp av speciella nycklar. Detta gör att du kan rengöra en eventuell avloppsbrunn – eller om man skulle tappa något mellan brädorna är det lätt att ta bort beläggningen.

i-CLiPS® utvecklat av GRAD®

GRAD® är en del av industrikoncernen BURGER & Cie som är ett 150 år gammalt familjeägt företag med erkänd expertis inom träarbete, ramar, aluminiumskenor och plastinsprutning.

GRAD® specialiserar sig på design och tillverkning av innovativa fästsystem för bland annat beklädningar och beläggningar, samt mycket mer. Detta hållbara system möjliggör osynlig infästning (inga synliga skruvar), enkel och snabb installation (brädorna är fästa på aluminiumskenor med förmonterade klämmor), enkelt underhåll (brädorna kan tas bort med specifika demonteringsnycklar) och oändliga designalternativ tack vare klippsystemet.