Beklädnad

Hos DOLLE har vi ett brett utbud av olika typer av träbeklädnad – det gäller både fasadbeklädnad och terrassbrädor med enkel konstruktion. Så oavsett om du är ute efter utvändig fasadbeklädnad eller en träterrass så har vi en produkt som passar projektet.

Läs mer om de olika typerna av träbeklädnad nedan.Fasadebeklädnad

Fasadbeklädnad från DOLLE bygger på det patenterade i-CLiPS by GRAD®-systemet, vilket gör det till en helt unik form av yttre beklädnad. Med hjälp av systemets skena fästs den valda fasadbeklädnaden med bara några klick, och resultatet blir en underhållsfri fasadbeklädnad där du slipper synliga skruvar. Vår fasadbeklädnad kommer i olika träslag och med i-CLiPS by GRAD® träbeklädnad har du möjlighet att ge ditt hus ett unikt och elegant utseende

Läs mer om i-CLiPS by GRAD® fasadbeklädnad

Terrasstrall

Vårt sortiment erbjuder även terrassbrädor. Vårt terrassträ är återigen baserat på det patenterade i-CLiPS by GRAD®-systemet på samma sätt som vår fasadbeklädnad. Det betyder att du med våra i-CLiPS by GRAD® terrassbrädor kan skapa en terrass med enkel klickinstallation och utan några synliga skruvar.
Vår terrassbrädor finns i olika träslag och gemensamt för våra i-CLiPS by GRAD® terrassbrädor är att du kan skapa en helt unik terrass – hitta terrassinspiration hos oss. 

Läs mer om i-CLiPS by GRAD® terrasstrall

i-CLiPS by GRAD® referensprojekt

Dolle Nordic AB levererar i-CLiPS by GRAD® till spännande projekt i Norden.
Här på sidan kan du få en liten inblick i några av de fall där i-CLiPS by GRAD® har installerats antingen på fasaden eller terrassen.

Om du behöver en offert eller vägledning för ditt projekt, kontakta oss på info@dolle.se eller skriv upp dig och få prislistan skickad till dig här.

Se referenserna här