COREONE IKAST, Danmark

Under 2015 växte CoreOne och 2-connect ur sina dåvarande lokaler och i samarbete med byggföretaget Kjær4you designades och utvecklades ett nytt huvudkontor i Ikast intill motorvägen. De ville ha ett nytt och mer modernt huvudkontor med plats för att växa.

Byggnaden är uppförd i svart betong och stål och med fasadbeklädnad i thermoask vid byggnadens entréområde. Byggnaden passar både 2-Connect och CoreOnes profiler, där det finns kontorslokaler och showroom i två våningar på totalt 800 kvadratmeter.


Thermoask


Den djupa mörkbruna färgen på thermoasken från DOLLE passar vackert ihop med de råa betongytorna och kommer så småningom att patineras vackert då träet nästan blir silvergrått.

Fasadbeklädnad för projekt som dessa bidrar till att skapa ett nytt uttryck för en annars stor byggnad med stora ytor.
Läs mer om värmebehandlat trä här.

Tidsbesparande installation


Fasadbeklädnaden monteras enkelt med hjälp av vårt patenterade i-CLiPS by GRAD®-system som undviker synliga skruvar och får ett enhetligt avstånd mellan panelerna.

Clipsen är förmonterade från fabriken och säkrar därmed ett precist och symmetriskt avstånd mellan ribborna. Det är även enkelt att demontera och/eller byta ribbor om det behövs.

SE FLER REFERENSPROJEKT


Ikon af I-clips trælister

Hemligheten är clipsen

Läs mer om i-CLiPS®-systemet

Har du frågor?

Kontakta oss
ikon med taleboble og spørgsmål

Ta del av vårt erbjudande här

Upptäck priset direkt