Räcke startpaket PS80

2 252,00 SEK

Räckesystem med elegans för utomhus och utomhus bruk

STARTPAKETET FÖR DITT NYA PROVA ALU RÄCKE.

Prova Alu startpaket från DOLLE behövs för att påbörja Prova Alu räcken. Prova Alu är ett elegant och enkelt räcke från DOLLE, lämplig för både inomhus och utomhusbruk. De blanka aluminiumdelarna är anodiserade och de grå aluminiumdelarna är kromade och pulverlackerade, vilket ger en optimal väderbeständighet som passar det nordiska vädret. Den stiliga designen gör Prova Alu till ett optimalt val för inomhusbruk. Öka säkerheten och därigenom värdet av ditt hem utan att kompromissa med designen.

Räckesystem för inomhus och utomhusbruk

Det finns flera olika monteringsalternativ med startpaketet. Startpaketet kan monteras både horisontellt och vertikalt. Om du behöver ett nytt räcke på terrassen, altanen, trappan eller balkongen, är Prova Alu räckesystemet för dig. Med Prova Alu-räcket kan du också designa ditt nya räcke själv med DOLLEs konfigurator så att du kan få en idé om hur det kommer att se ut i eller utanför ditt hem innan monteringen.

Prova Alu räcket är tillverkad av anodiserad aluminium och rostfritt stål.

Startpaketet innehåller två stolpar, en fyllning och en handledare, och används vid start av räcken eller vid hörn av räcken.

Om du vill ha ett räcke som är längre än startpaketet på 1,2 meter, kan ett förlängningspaket köpas

För att hålla räcket skinnande, ska Prova Alu rengöras regelbundet (Använd milt rengöringsmedel eller bilschampo). Se underhållsinstruktioner

 

Monteringsanvisningar Sammenlign produkter

Produktdata

Produktnamn Räcke startpaket PS80
Material aluminium
DB/TUN-nr. 1473531
Varu-no. 796191
Antal stk./pk. 1 st./färp.