Bostad i Näsby Park


Den stilfulla, arkitektritade villan i Näsby Park, Stockholm, har fått en vacker fasadbeklädnad i thermoask från i-CLiPS by GRAD®, levererad av Dolle Nordic AB.

Beklädnaden är vertikalt uppbyggd och det har levererats 5000 löpmeter trä, vilket motsvarar 250 m2. Beklädnaden består av vertikal thermo ask, som har en vacker mörkbrun lyster som patinerar vackert med tiden och ger träet en silvergrå ton. Thermo ask håller längre tack vare att träet har värmebehandlats, vilket gör det motståndskraftigt.


Fasadbeklädnad


Fasadbeklädnaden från i-CLiPS by GRAD® skapar en exklusiv look samtidigt som den skyddar ditt byggprojekt mot väder och vind. Den är också lämplig för användning inomhus och i fuktiga miljöer, såsom bastur. Läs mer om i-CLiPS by GRAD® här.

i-CLiPS by GRAD® beklädnad


i-CLiPS by GRAD® fasadbeklädnad finns i ett brett utbud av vackra träslag och profiler som är skräddarsydda för att passa just ditt projekt. Alla våra träsorter är FSC- eller PEFC-certifierade och är speciellt utvalda för att klara det nordiska klimatet. Gemensamt för alla i-CLiPS by GRAD®-ytor är det unika klicksystemet som ger ett slutresultat utan synliga skruvar.Se fler referensprojektIkon af I-clips trælister

Hemligheten är clipsen

Läs mer om i-CLiPS®-systemet

Har du frågor?

Kontakta oss
ikon med taleboble og spørgsmål

Ta del av vårt erbjudande här

Upptäck priset direkt