Räcke kit PURE 2,5 m svart golvmonterad

7 195,00 SEK

PURE SVART RÄCKE KIT I MODERN DESIGN OCH HÖG KVALITET

 

Perfekt för balkongen, terrass, ingången eller trappan inomhus. Det här räcket är designad för at ge ditt hem ett elegant och modern look.

Med PURE räcke får du ett lyxigt resultat, som är lätt och simpel att montera.

Det nya design med dråpformade profiler, och fina detaljer är tillverkat i anodiserat aluminium som är väderbeständigt och har lång hållbarhet.

Räcke systemet PURE SVART från DOLLE är 1 meter hög, och 2,5 meter lång. Förkorta dit räcke genom att tillpassa profilerna. Med köp av fler kits kan du förlänga ditt räcke.


Et kit består av:
3 stolpar till golvmontering (justerbar höjd 95-102 cm), 1 ledstång och 5 rör fyllningar på 2,5M. Avslutningar och skarvbeslag för förlängning av fler kits (rak). Alla delar är pulverlackerad aluminium. (RAL 9005).

Gör dit projekt färdig med PURE HÖRN KIT med vinklar till båda ledstång och rör fyllningar.

PURE Räcke finns också i Titanium och som vägg monterad.

Avstånd mellan stolparna får inte överstiga 1 meter. Montering i kommersielle och offentliga byggnader, bör inte utförs utan konsultation med ansvarig byggmyndighet. Om där finns besiktningskrav kolla upp kraven för detta till ditt projekt.

Varför välja ALUMINIUM?

aluminium är mycket hållbart och ett extremt beständigt material. Trots den låga vikt, har aluminium hög styrka, är väderbeständigt och kan håll till hög UV-bestrålning. Aluminium kräver inte mycket underhåll, men det rekommenderas att tvätta räcket då och då med milda tvättmedel. Anodiserat aluminium är också stärk mot slitage och korrosion

> Kan användas både inom- och utomhus

> Mycket hållbart och väderbeständigt

> Enkelt och elegant

> Modern design

> Kom ihåg att köpa hörn till montering på hörn.

 

Monteringsanvisningar Sammenlign produkter

Produktdata

Produktnamn Räcke kit PURE 2,5 m svart golvmonterad
Material Anodiseret aluminium
Färg Svart
Varu-no. 1085113