Vit loftstege, 2-delad med 10 steg

2 495,00 SEK

MAXIMERA DINA RUM OCH SKAPA TILLGÅNG TILL FÖRVARINGSRUM ELLER VIND

Loftstegen kan skapa tillgång till ett loft i barnrummet eller i stugan där extra sovplats behövs. Eller om du har högt tak - då kan du komma åt det med en loftstege. Här kan du till eksempel lagra resväskor och vinterkläder. Vi, DOLLE, tänker i kvadratmeter snarare än kubikmeter, och vi är hängivna för att utveckla produkter som gör det möjligt att använda hemets oanvända plats - och det har vi gjort sedan 1952 med våra vindstrappor.

Loftstege i vit

Stegen har 10 steg och är målad vit. Stegen är gjorda av tall, medan vangsstycken är tillverkade i bok. Den maximala installationshöjden är 245 cm enligt definitionen i bruksanvisningen. Stegen är indelad i två (2 x 5 steg) så att den är optimerad för utrymmesbesparing, även när den inte används. Du kan också köpa konsoler så att stegen kan skjutas in mot väggen när den inte används. Fästenordningen monteras på stegen och kanten på loftet.

Var uppmärksam på att trappan levereras i två delar och att du måste montera den själv. Andra stegar från DOLLE samlas vanligtvis i ett stycke. Stegen är lätt att montera, se monteringsanvisningarna som följer med stegen, eller så kan du se den här.

Monteringsanvisningar Sammenlign produkter

Produktdata

Produktnamn Vit loftstege, 2-delad med 10 steg
Typ Rak
DB/TUN-nr. 2070959
Varu-no. 1076450
Höjd Max. 245 cm
Antal steg 10
TJOCKLEK (STEG) 17,5 mm
DJUP (STEG) 83 mm
BREDD (STEG) 383 mm
Material (Steg) Bok
Material (Vanger) Fyr
TJOCKLEK (VANGER) 21 mm
DJUP (STEGSIDOR) 83,4 mm
TRAPPBREDD UTAN RÄCKEN 400 mm

Inställning exempel