Terrass brädor från DOLLE

i-CLiPS beläggning för din terrass, balkong eller annan beläggning. i-CLiPS beläggning är ett system som gör det möjligt att montera brädor med några få klick utan att använda skruvar och för mycket verktyg. i-CLiPS består av en aluminiumskena och beläggning i både trä och komposit. Beläggningen klickas fast på systemets aluminiumskenor, vilket automatiskt säkrar det rätta avståndet mellan skivorna med de förmonterade clipsen. På det sättet sparar du den tid du ville ha lagt i att lägga mellanlägg mellan brädorna.

 

 

 

Designa din egen i-CLiPS terrass
 

 

 

 Se hur enkelt det är att montera brädor på terrassen med i-Clips

Monteringsvideo för i-CLIPS – se hur enkelt det är att montera brädor på terrass...

I mycket få steg kan du montera din DOLLE i-CLIPS-terrass. Läs mer

 


i-CLiPS-beläggning

i-CLIPS-beläggning är ett system som kan monteras med hjälp av några få klick utan att det behövs skruvar eller alltför många verktyg. i-CLIPS består av en aluminiumskena och beläggning i trä eller komposit. Beläggningen klickas fast på systemets aluminiumskenor med hjälp av de förmonterade klämmorna. Aluminiumskenorna ger automatiskt rätt avstånd mellan brädorna. På så sätt sparar du in tiden som du annars skulle ha använt på att lägga distanskilar mellan brädorna. Här i vår webbshop kan du köpa i-CLIPS-beläggning till din terrass, altan eller annan yta.

Välj dina produkter

I i-CLiPS-altankalkylatorn kan du rita upp din altan eller terrass efter dina egna önskemål. När du har utformat altanen i kalkylatorn trycker du på knappen PROJEKTDETALJER så kan du se hur många paket av varje produkt du behöver. I allmänhet räcker varje paket till en m2, men om altanen eller terrassen måste sågas till och anpassas efter exakta mått bör du vara uppmärksam på hur många paket som visas i kalkylatorn. Ange antal paket för varje produkt i webbshopen och tänk på att det alltid går åt lite extra när man sågar och anpassar.

Om du behöver höja altanen ska du komma ihåg justeringsfötter – hur många paket du behöver visas också i kalkylatorn.

Vi finns redo att hjälpa dig på (+46)60190919