Konsoler

Hos DOLLE har vi ett brett urval av konsoler. De är indelade i tre kategorier, och varje kategori av konsoler har olika användningsområden. Med en uppsjö av olika design, färger och storlekar erbjuder vårt sortiment konsoler anpassade efter varje smak och alla behov.

Utforska vårt stora utbud och hitta en konsol som passar dina behov.


Dekorativa konsoler

Vårt stora urval av dekorativa konsoler är, som namnet antyder, designade för de dekorativa hyllplanen i ditt hem. Utbudet är stort och de finns i en uppsjö av olika material, design och färger, så du har stora möjligheter att hitta din favoritkonsol. I sortimentet kan du hitta en konsol i trä, stål, läder eller aluminium, och du kan fritt kombinera de dekorativa konsolerna med ett valfritt hyllplan från vårt övriga sortiment och på så sätt skapa en hylla som passar just ditt hem.


Se alla dekorativa konsoler

Funktionella konsoler

Till skillnad från våra dekorativa konsoler är vårt sortiment av funktionella konsoler designade för praktiska hyllösningar där det krävs hög bärförmåga. Sortimentet är brett och gemensamt för våra funktionella konsoler är deras klassiska design samt höga bärförmåga. De funktionella konsolerna är tillverkade av stål, aluminium eller trä och har stabil bärförmåga. Kombinera de funktionella konsolerna med ett valfritt hyllplan ur vårt sortiment, och skapa en robust hyllösning för ditt garage, källare eller verkstad.


Se alla funktionella konsoler

Hyllbärare

Förutom dekorativa och funktionella konsoler erbjuder vårt sortiment även så kallade hyllbärare. Denna kategori av hyllbärare innehåller både hyllbärare i form av justerbara clips samt större hyllbärare i form av skenor. Vårt sortiment av hyllbärare tillverkas i allt från metall och rostfritt stål till zink och aluminium och de finns även i olika former, färger och storlekar så att du enkelt kan hitta en hyllbärare som passar dina behov. Det är en stabil och mångsidig lösning och du kan enkelt kombinera våra hyllbärare med ett valfritt hyllplan ur vårt övriga sortiment.


Se alla hyllbärare

Monteringstillbehör

Vi erbjuder även olika typer av fästen och monteringssatser för att underlätta monteringen av dina hyllplan. Monteringstillbehören kan användas oavsett vilken typ av konsol du valt, och oavsett om du monterar en hylla utan konsol, trähylla, glashylla eller stålhylla. Bland monteringstillbehören hittar du fästen för hyllor utan konsol, monteringssats för stålkonsoler, monteringssats för träkonsoler och mycket mer. Monteringstillbehören innehåller allt du behöver för montering.


Se alla monteringstillbehör