Glashyllor

Glashyllor är ofta en central del av badrums- eller köksinredningen och på DOLLE har vi ett urval av klassiska glashyllor. Glashyllorna finns i olika färger, storlekar, material och former och i vårt sortiment hittar du både glashyllor med klart och frostat glas samt glashyllor med raka och rundade kanter. Sortimentet bjuder även på en hörnhylla i glas och en glashylla med inbyggt LED-ljus. Förutom funktionalitet ger en glashylla en ren och klassisk touch till exempelvis köket eller badrummet och en glashylla bjuder på oändliga inredningsmöjligheter.

Gemensamt för våra glashyllor är att de kommer utan hyllhållare och det ger dig möjlighet att kombinera din favoritglashylla med precis den hyllhållare som passar ditt hem och din stil.


Utforska hela utbudet här


Designa din egen glashylla

Då våra olika glashyllor alla kommer utan hyllhållare ger detta dig möjligheten att kombinera din favoritglashylla med exakt den hyllhållare som passar ditt hem och din stil. På så sätt kan du designa din helt egen glashylla så att den passar dina önskemål och behov. Se hur du gör i tvåstegsguiden nedan. .

Välj en glashylla

Första steget är förstås att välja just den glashylla som du gillar bäst. Vårt sortiment erbjuder glashyllor i olika färger, storlek, material och form. I utbudet hittar du glashyllor i vitt, svart, klart eller frostat glas och våra glashyllor finns även med raka kanter, rundade kanter eller som hörnhylla. Gemensamt för alla glashyllor är att de finns i flera olika storlekar.

OBS: Det viktiga i detta steg är att notera tjockleken på den valda glashyllan, för denna information behöver du i steg 2.

Se hela utbudet här.

Välj en hyllhållare

När du har bestämt dig för vilken glashylla du ska välja är det dags att bestämma vilken hyllhållare du vill kombinera din glashylla med. Vårt utbud av hyllhållare innehåller både hyllhållare i form av justerbara clips samt större hyllhållare i form av skenor. I utbudet hittar du hyllhållare tillverkade i allt från metall och rostfritt stål till zink och aluminium och de finns även i olika former, färger och storlekar så att du enkelt kan hitta en hyllhållare som passar dina behov.

OBS: Det viktiga i detta steg är att du är uppmärksam på om den önskade hyllhållaren är kompatibel med tjockleken på den önskade glashyllan.

Se hela utbudet här.

Montering

Monteringen av våra glashyllor och hyllhållarna är enkel då hyllhållaren enkelt monteras på väggen med medföljande monteringstillbehör. Hyllan fästs sedan lätt på hyllhållaren.


 

 

Få inspiration till ditt projekt