Visit our global website

continue

Hyllplan

Vi har ett brett utbud av hyllplan. Våra hyllplan finns i en uppsjö av olika storlekar, former och material, och med många olika val- och designmöjligheter har du stor möjlighet att hitta en glashylla, trähylla eller stålhylla som passar just ditt hem.

Se vårt stora utbud av hyllplan nedan och hitta ett hyllplan som passar dina behov och din inredningsstil.


Se hela urvalet här


Glashyllor

Glashyllor är ofta en central del av badrums- eller köksinredningen, och i vårt sortiment finns klassiska glashyllor för väggar i olika material, storlekar och former. Utöver sin funktionalitet ger en glashylla en ren och klassisk touch till hemmet, och gemensamt för alla våra glashyllor för väggar är att de är gjorda av frostat glas eller klarglas och kommer utan beslag – detta ger dig möjlighet att kombinera våra glashyllor med exakt den hyllbärare som passar ditt hem och din stil.


Se alla glashyllor

Trähyllor

Trähyllor passar in i de flesta hem på grund av deras klassiska, enkla och stilrena utseende, och trähyllor är också ett självklart sätt att få in naturen i hemmet. Vårt utbud av trähyllor för väggar är stort, och i vårt sortiment hittar du trähyllor i en uppsjö av olika material som ek, bambu, träfaner, melamin, furu och många fler. I sortimentet av trähyllor kan du hitta allt från en klassisk hylla utan konsol och en tavelhylla till kubushyllor samt rustika trähyllor. Vissa trähyllor ska monteras med det medföljande fästet, där du på andra trähyllor kan mixa och matcha med vårt stora utbud av dekorativa konsoler.


Se alla trähyllor

Stålhyllplan

Modernt, minimalistiskt och dekorativt. Så skulle vi beskriva de olika stålhyllplanen i vårt sortiment. Gemensamt för dessa hyllplan är att de alla antingen är tillverkade av pulverlackerat stål, stålrör eller stålplåtar och designalternativen för våra stålhyllor är oändliga. Använd ett stålhyllplan för förvaring och dekoration i badrummet, för kontorsmateriel på kontoret eller örtkryddor i köket. Våra stålhyllplan finns i olika färger, former och storlekar så att du enkelt kan hitta en lösning som passar dig.


Se alla stålhyllplan

Hyllsats

Den här hyllplanskategorin innehåller färdiga hyllset redo för montering. Vårt hyllset kan antingen bestå av ett hyllplan med en tillhörande dekorativ konsol eller ett komplett set med flera hyllplan i paketet – båda typerna av hyllset är redo att sätta upp direkt. Vårt urval av hyllset kommer i flera olika färger och utföranden och innehåller allroundklassiker som minimalistiska kubushyllor och set bestående av moderna hyllplan med medföljande konsoler.


Se alla hyllsatser