Hyllbärare

Vårt utbud av hyllhållare bjuder både på hyllhållare i form av justerbara clips samt större hyllhållare i form av skenor – båda typerna är stabila och mångsidiga lösningar för dina hyllor. I utbudet hittar du hyllhållare tillverkade i allt från metall och rostfritt stål till zink och aluminium och hållarna kommer även i olika former, färger och storlekar så att du enkelt kan hitta en hyllhållare som passar dina behov. Gemensamt för hela sortimentet av hyllhållare är att de kan kombineras fritt med en valfri hylla ur vårt sortiment – det gäller både glashyllor och trähyllor. På så sätt kan du designa din helt egen hylla med just den hylla och hyllhållare du gillar bäst.


Utforska hela sortimentet här


Designa din egen hylla

Det smarta med vårt utbud av hyllhållare är att du har möjlighet att kombinera din favorithyllhållare med just den hylla ur vårt sortiment som passar ditt hem och din stil, och det gäller både våra trähyllor och glashyllor. På så sätt kan du designa din helt egen hylla så att den passar dina önskemål och behov.

Se hur du gör i tvåstegsguiden nedan.

Steg 1 – Välj en hyllhållare

Det första steget är förstås att välja just den hyllhållare du gillar bäst. Vårt sortiment erbjuder hyllhållare i olika storlekar, former, färger och material och i sortimentet hittar du såväl klassiska clips som större skenor.

OBS: I detta steg är det viktigt att du noterar vilken hylltjocklek den önskade hyllhållaren är kompatibel med. Du måste använda denna information i steg 2.


Se hela utbudet här

Steg 2 – Välj en trähylla eller glashylla

När du har bestämt dig för vilken hyllhållare du ska välja är det dags att bestämma vilken hylla din hyllhållare ska kombineras med och här kan du kombinera med både våra trähyllor och glashyllor. Våra trähyllor och glashyllor finns i många olika färger, storlekar, material och former. I utbudet hittar du både trähyllor i ek, bambu, träfanér, melamin och furu samt glashyllor i vitt, svart, klart eller frostat glas.

OBS: Det viktiga i detta steg är att du är uppmärksam på om den önskade hyllans tjocklek är kompatibel med den önskade hyllhållaren.


Se alla trähyllor här

Se alle glashyllor här


Montering

När du väl valt en önskad trähylla eller glashylla samt en önskad hyllhållare är monteringen enkel. Hyllhållarna fästs först på väggen med skruvar och sedan fästs hyllhållarna på din favorithylla.

All monteringsutrustning medföljer de enskilda hyllhållarna.


 

 

Få inspiration till ditt projekt

 

 

* Alla priser inkl. Moms. Utan frakt