WALK-IN

WALK-IN är ett flexibelt garderobssystem som kan utformas exakt efter ditt rum och dina behov av garderobsutrymme – möjligheterna är oändliga och systemet kan enkelt anpassas efter dina behov. Systemet har en enkel, klassisk och tidlös look som passar in i alla moderna hem. WALK-IN är mångsidig och tack vare den modulära konstruktionen kan WALK-IN fås både som ett system med ett fåtal fack eller som ett utvidgat system bestående av flera fack. Systemets bärande konstruktion består av väggstolpar och hängskenor som finns i flera färger och när konstruktionen väl är på plats finns systemet med en mängd olika tillbehör i form av trådkorgar, hyllor, lådor, garderobsstänger och olika typer av fästen. Installera ditt WALK-IN-system som en del av sovrummet, i entrén eller i en separat walk-in-closet och skapa precis det välorganiserade och klassiska garderobssystem du drömmer om

Du kan antingen välja ett av våra färdiga kit eller själv designa ditt eget klassiska garderobssystem från grunden.
Se hur nedan.Välj ett färdigt kit

Hoppa över designprocessen och välj ett av våra färdiga kit. Vårt utbud av kit finns i olika konstruktioner och gemensamt för dem alla är att du fritt kan välja att montera kitet separat eller utöka det – antingen med ett eller flera kit eller genom att själv lägga till fler delar. Alla kit levereras omonterade.

Visa utvalda kit med länkar till specifika kit


Designa ditt eget klassiska garderobssystem


Med vårt WALK-IN garderobssystem har du även möjlighet att dyka rätt ner i designprocessen och själv bestämma exakt vilka delelement ditt garderobssystem ska bestå av. Du kan fritt bestämma färg och storlek på din konstruktion, och du kan även välja bland ett brett urval av olika hyllor och tillbehör. Med andra ord är både konstruktion och design helt upp till dig, och möjligheterna är oändliga.

Börja designa här


Följ vår guide nedan.

1. Välj hängskenor och väggstolpar


Den bärande konstruktionen i WALK-IN-systemet består av en kombination av hängskenor och väggstolpar, och detta är därför det första steget i att skapa ditt klassiska garderobssystem. Du måste först bestämma dig för om den bärande konstruktionen ska vara vit eller grå. När du väl valt färg på ditt garderobssystem är nästa steg i samband med hängskenor och väggstolpar det faktiska antalet på varje del och längderna på dessa. Både antal och längd bestäms av önskad storlek på ditt WALK-IN garderobssystem.

2. Välj hyllor


När du har skapat den bärande konstruktionen bestående av hängskenor och väggstolpar kan du fritt välja exakt det antal hyllor, lådor eller trådkorgar till systemet du vill ha. På så sätt kan du själv designa ditt WALK-IN garderobssystem precis som du vill ha det med de delar du önskar. Du kan fritt välja mellan 5 olika hyllösningar efter dina önskemål och behov – gemensamt för urvalet är att de finns i olika storlekar och färger.

3. Välj garderobstillbehör


Förutom hyllor, lådor och trådkorgar har du naturligtvis även möjlighet att lägga till garderobstillbehör till ditt system. I utbudet hittar du olika typer av tillbehör som kan användas för att skapa precis den typ av garderobssystem du behöver. Det finns bland annat en klädstång, förvaringslådor och ett skoställ och tillbehören finns också i olika storlekar och färger.

4. Välj fäste


När du har bestämt dig för både vilka hyllor och vilka garderobstillbehör och antalet tillbehörsprodukter måste du välja både vilka fästen och hur många fästen du behöver för att sätta upp dina hyllor eller dina garderobstillbehör på din bärande konstruktion. Du kan välja fritt mellan 5 olika typer av fästen beroende på vilka hyllor och vilka garderobstillbehör du har valt till ditt garderobssystem i föregående steg. Fästena finns även i olika storlekar och färger.

5. Monteringstillbehör


Häng- och väggskenorna i WALK-IN-systemet monteras enkelt med nedanstående monteringstillbehör. Välj det paket och den mängd som matchar dina tidigare valda skenor.MONTERINGSSATS MONOFIX


Montering av enskilda hyllplan
Tillräckligt för 3 hyllorMONTERINGSSATS DUOFIX


Montering av hyllor i förlängning
Tillräckligt för 3 hyllorMONTERINGSSATS TRACKFIX


Montering av hängskena
Innehåller 9 skruvarMONTERINGSSATS WALLFIX


Montering av väggstolpar
Innehåller 20 skruvar


Montering


Monteringen av WALK-IN-systemet är enkel och sker i bara 3 steg. Fäst först den horisontella hängskenan på väggen. Därefter sätter du på väggskenorna. Placera slutligen hyllor, fästen och garderobstillbehör i önskade positioner.
Eftersom systemet är flexibelt kan du alltid flytta runt dina hyllor och garderobstillbehör.
Passar standardbredden inte ditt projekt?
Oroa dig inte eftersom både hyllor och garderobsstänger enkelt kan kortas efter önskemål.


Börja designa härFå inspiration till ditt projekt