Pipe

Vårt PIPE garderobssystem är som namnet antyder tillverkat av industriella järnrör och har en trendig och rå look som gör systemet helt unikt och skapar ett blickfång i alla rum. Det är en robust och flexibel lösning som både har en gedigen hållbarhet och är idealisk för att stödja din individuella stil. Istället för att gömma undan dina kläder i stängda garderober gör PIPE det möjligt för dig att visa upp dina kläder och faktiskt integrera din garderob i din inredning. Garderobssystemet PIPE har en modulär konstruktion och därför finns PIPE-systemet i många olika konstruktioner och storlekar. Systemet erbjuder både enkla och utökade konstruktioner – antingen med eller utan vägg-/golvmontering.

Du kan antingen välja ett av våra färdiga kit eller själv designa ditt eget industriella garderobssystem från grunden
Se hur nedan.Välj ett färdigt kit

Hoppa över designprocessen och välj ett av våra färdiga kit. Vårt utbud av kits kommer i olika konstruktioner – antingen med eller utan vägg-/golvmontering.

Alla kit levereras omonterade.


Designa ditt industriella garderobssystem själv


Med vårt PIPE garderobssystem har du även möjlighet att dyka rätt ner i designprocessen och själv bestämma exakt vilka delelement ditt garderobssystem ska bestå av. Du kan fritt bestämma storleken på din konstruktion, om systemet ska vara med eller utan vägg-/golvmontering och vilka delar din garderobslösning ska innehålla, så att du uppnår en lösning som passar just dina behov och önskemål.

Börja designa här


Följ vår guide i fyra steg nedan.

1. Välj konstruktionstyp


Först måste du bestämma hur konstruktionen av ditt garderobssystem ska se ut. Kanske vill du ha ett enkelt klädställ utan golvmontering eller en större konstruktion med både vägg- och golvmontering? Du måste köpa ytterligare komponenter för antingen vägg- och/eller golvmontering som tillval om du har valt en konstruktion till ditt garderobssystem som kräver detta.BASESATS


Kan användas för golvmontering
Finns i en standardstorlekMONTERINGSPLATTA


Kan användas för både vägg- och golvmontering
Finns i en standardstorlek

2. Välj järnrör


När du har bestämt dig för hur den överordnade konstruktionen ska se ut på din garderobslösning är det dags att välja både antal och storlek på systemets järnrör. Järnrören är ett centralt element i garderobssystemet och finns i totalt sex olika längder. Både antalet och storleken på dina järnrör beror på hur din garderobskonstruktion ska se ut.


3. Välj underelement


De valda järnrören från steg 2 ska nu kopplas ihop med olika förbindelseleder. Vi har ett utbud av olika typer av förbindelseleder som varierar i design och typ av gänga.

4. Välj tillbehör


Välj själv om du vill lägga till olika tillbehör till ditt PIPE garderobssystem. Bland tillbehörssortimentet har vi avslutande ändkåpor samt dekorativa tillbehör som ett handtag eller en kran.


Montering


Monteringen av PIPE-systemet är enkel men kräver lite fingerfärdighet och vi rekommenderar därför två personer för monteringen. Rören är belagda med en oljefilm för att skydda mot rost och smuts, så rören kan därför kännas lite smutsiga. Vi rekommenderar därför att du använder handskar vid montering (ingår ej).

Vi rekommenderar att du först lägger ut alla rör och delelement på golvet i korrekt position innan du börjar. Detta kommer att vara till stor hjälp under monteringen. Om du väljer att vägg-/golvmontera ditt PIPE garderobssystem finns det färdiga skruvhål i monteringsplattan. Skruvar ingår ej. Tänk på att du inte kan skruva rören ända ut förbindelselederna, då det gör att det lite av gängan kommer att synas.


Börja designa härFå inspiration till ditt projekt