Garderober

I vårt sortiment hittar du två olika typer av garderobslösningar.
Systemen är väldigt olika, men de har ändå några gemensamma nämnare: Du kan välja fritt mellan ett av våra färdiga kit eller själv designa ditt garderobssystem ända från grunden.

Utforska systemen nedan.


Starta designprocessen här


WALK-IN

WALK-IN är ett flexibelt garderobssystem som kan utformas exakt efter ditt rum och dina behov av garderobsutrymme – möjligheterna är oändliga och systemet kan enkelt anpassas efter dina behov. Systemet har en enkel, klassisk och tidlös look som passar in i alla moderna hem. Installera ditt WALK-IN-system som en del av sovrummet, i entrén eller i en separat walk-in-closet och skapa precis det välorganiserade och klassiska garderobssystem du drömmer om.

Läs mer om Walk-in härPipe

Vårt PIPE garderobssystem är som namnet antyder tillverkat av industriella järnrör och har en trendig och rå look som gör systemet helt unikt och skapar ett blickfång i alla rum. Systemet erbjuder både enkla och utökade konstruktioner – antingen med eller utan vägg-/golvmontering. Du kan antingen välja ett av våra färdiga kit eller själv designa ditt eget industriella garderobssystem från grunden.

Läs mer om Pipe här