Garage

Ordning och överblick är viktigt i ett garage eller verkstad och det är här vår WORKSHOP-serie kommer in i bilden. Denna serie innehåller allt du behöver för att organisera dina verktyg i din verkstad, garage eller hobbyrum. Systemet har en bärande konstruktion som består av väggstolpar från PRIMESLOT-systemet och en eller flera verktygspaneler hakas sedan i väggstolparnas slitsar. När verktygspanelen väl är monterad kan olika former av verktygsförvaring fritt hakas på panelen. Bland tillbehören i WORKSHOP-serien finns verktygsbrickor, verktygshyllor, borrhållare, kroksatser, nyckelhållare och mycket mer som du fritt kan kombinera. På så sätt kan du skapa din egen funktionella verktygsvägg bestående av exakt det antal paneler och de tillbehör du behöver till dina verktyg.

Du kan antingen välja ett startkit eller designa din egen verktygsförvaringslösning ända från grunden – se hur nedan.

Se hela utbudet av verktygsförvaring


Välj ett startkit

Hoppa över designprocessen och välj ett startkit som innehåller lite av allt. Det är det perfekta startpaketet för dig som vill organisera bland dina verktyg. Utöver en bärande konstruktion bestående av väggstolpar och verktygspaneler innehåller kitet olika typer av tillbehör som du kan använda för att förvara verktyg och andra redskap i din verkstad, garage eller hobbyrum. Du har även möjlighet att själv köpa till ytterligare tillbehör som tillval till ditt startpaket.


Designa din egen verktygsförvaring

Med vårt WORKSHOP-serie har du även möjlighet att dyka rätt in i designprocessen och själv bestämma exakt hur din funktionella verktygsvägg ska byggas och utformas. Du kan fritt bestämma storleken på din konstruktion samt antalet verktygspaneler, och dessutom kan du välja bland ett brett urval av olika tillbehör som du fritt kan kombinera så att du får en verktygsvägg som passar just dina behov av verktygsförvaring.

Följ vår trestegsguide nedan.

Steg 1 – Välj väggstolpar

Den bärande konstruktionen i WORSHOP-serien består av väggstolpar från PRIMESLOT-serien och detta är därför första steget i att skapa din egen verktygsförvaring. Som bärande väggstolpar rekommenderas vår dubbla väggstolpe för verktygspaneler. Väggstolpen som valts till WORKSHOP-systemet kommer i vitt i en standardstorlek och antalet bestäms av önskad storlek på din verktygsvägg.

Steg 2 – Välj verktygspaneler

När du har bestämt dig för storleken på din konstruktion och valt motsvarande väggstolpar i steg 1 kan du fritt lägga till en eller flera verktygspaneler till dina väggstolpar. Verktygspanelerna kommer i set om två och kopplas enkelt ihop med väggstolparna.

Steg 3 – Välj verktygsförvaring

Nu har du kommit till att välja vilka tillbehör din verktygspanel ska innehålla. Bland tillbehören i WORKSHOP-serien finns verktygsbrickor, verktygshyllor, borrhållare, kroksatser, nyckelhållare och mycket mer som du kan kombinera fritt beroende på dina behov av verktygsförvaring. Tillbehören fästs enkelt på verktygspanelen och därför kan du när som helst byta ut och arrangera om tillbehören som du vill.

Starta designprocessen här


Montering

Monteringen av WORKSHOP verktygsförvaring är enkel. Den bärande konstruktionen som består av väggstolpar fästs enkelt på väggen med hjälp av vårt WALLFIX monteringskit. När den bärande konstruktionen är monterad måste både verktygspanelen och verktygstillbehören sedan enkelt hakas fast i slitsarna på väggstolparna respektive hålen på verktygspanelen.