Förvaringssystem

Smarta och praktiska förvaringslösningar är väsentliga i varje hem och på DOLLE har vi ett brett utbud av olika typer av hyllsystem, förvaringssystem och förvaringslösningar. Hos oss hittar du olika typer av garderobslösningar, verkstadshyllor, förvaringssystem för garage, källare eller grovkök samt vedförvaring. Alla våra hyllsystem, förvaringssystem och förvaringslösningar kan fritt utformas för att passa dina behov och ditt hem, och förutom att vara både praktiska och smarta är de även stilrena, tidlösa och klassiska.

Utforska vårt stora utbud och hitta en förvaringslösning som passar ditt hem och dina behov.


BEAM-IT-UP®

Den smarta förvaringslösningen BEAM-IT-UP® erbjuder hög funktionalitet och gör att du kan förvara dina tillhörigheter så att de är utom synhåll. Det är en lättillgänglig lösning och BEAM-IT-UP® gör att du både kan frigöra användbara ytor samtidigt som du skapar mer förvaringsutrymme i ditt hem. Som ett mellantak med flera funktioner passar BEAM-IT-UP®-förvaringssystem i stort sett alla hallar och entréer. Använd BEAM-IT-UP® för att organisera barnens ytterkläder, leksaker eller sportutrustning – valet är ditt.


Se BEAM-IT-UP®

Garderob: PIPE

PIPE är ett garderobssystemet med en trendig, rå och industriell look som gör systemet helt unikt och skapar ett blickfång i alla rum. Istället för att gömma undan dina kläder i stängda garderober, gör PIPE det möjligt för dig att visa upp dina kläder och faktiskt integrera din garderob i din inredning. Välj ett av våra färdiga kit eller designa ditt alldeles egna PIPE-system. PIPE har en modulär uppbyggnad vilket gör att PIPE-systemet kan utformas på en mängd olika sätt och du kan därför fritt välja om det ska bestå av ett klassiskt och enkelt klädställ eller en utökad konstruktion med vägg- eller golvmontering. Garderobssystemet är en robust och väldesignad lösning som både har en gedigen hållbarhet och är idealisk för att stödja din individuella stil med de många olika valmöjligheterna.


Se PIPE

Garderobe: Walk-in

WALK-IN är ett mångsidigt och flexibelt garderobssystem som kan utformas exakt efter ditt rum och dina behov av garderobsutrymme. Välj ett av våra färdiga kit eller designa ditt alldeles egna WALK-IN-system. Systemet består av en enkel bärande konstruktion bestående av väggstolpar och hängskenor, och när konstruktionen är monterad kan du fritt lägga till exakt det antal hyllplan, trådkorgar, lådor, garderobsstänger och andra typer av tillbehör som du vill ha. På så sätt kan du fritt välja exakt hur ditt WALK-IN garderobssystem ska byggas. Systemet har en enkel, klassisk och tidlös look som passar in i alla moderna hem. Installera det som en del av sovrummet, i entrén eller en klädkammare och skapa precis det välorganiserade och klassiska garderobssystem du drömmer om.


Se WALK-IN

Garage och verkstad

En överblick är viktigt i ett garage eller verkstad och med vår WORKSHOP förvaringslösning kan du enkelt skapa ordning bland dina verktyg. Systemet består av en verktygspanel som fästs på en bärande konstruktion från PRIMESLOT-systemet. När verktygspanelen väl är monterad kan du fritt haka fast olika typer av verktygsförvaring i panelen och på så sätt designa din alldeles egna funktionella verktygsvägg. Bland tillbehören kan du hitta allt från verktygshyllor, borrhållare, kroksatser, skruvmejselhållare och verktygsnyckelhållare, som du fritt kan kombinera så att du får precis den typ av verktygsförvaring du behöver. Börja med ett startpaket som innehåller lite av varje, eller mixa och matcha de tillbehör du behöver.


Se våra förvaringslösningar för garage och verkstäder

Funktionell förvaring

Vårt förvaringssystem PRIMESLOT kännetecknas av att vara ett klassiskt och mångsidigt förvaringssystem som kan användas i både garaget, källaren, hobbyrummet, kontoret eller grovköket. På samma sätt som systemen WALK-IN och WORKSHOP bygger PRIMESLOT även på en bärande konstruktion av väggstolpar. Välj ett av våra färdiga kit eller designa ditt alldeles egna PRIMESLOT-system. Systemet är mångsidigt och du kan fritt skapa både enkla system med ett fåtal fack eller större, utökade system som består av flera fack. När konstruktionen har monterats kan du fritt lägga till exakt det antal hyllplan, trådkorgar och andra typer av tillbehör du vill ha. På så sätt kan du exakt designa hur ditt PRIMESLOT-förvaringssystem ska byggas. Använd den för förvaring av livsmedel i skafferiet, eller på kontoret för att förvara kontorsmaterial, och skapa ett funktionellt förvaringssystem som passar ditt hem.


Se våra funktionella förvaringssystem

Hyllsystem

Vårt MAXX-system är den perfekta kombinationen av design och funktion som passar i alla moderna hem. Välj ett av våra färdiga kit eller designa ditt alldeles egna MAXX-system. Systemet har, liksom många av våra andra system, en modulkonstruktion som gör att du kan designa ditt eget MAXX hyllsystem, så att det precis passar ditt hem och din inredningsstil. Antalet utrymmen på både höjden och bredden bestämmer du själv, och du kan fritt välja mellan hyllstommar i både trä och stål samt hyllplan i både svart och vitt. Med andra ord är både konstruktionen och designen av ditt hyllsystem helt upp till dig, och möjligheterna är oändliga. MAXX är minimalistisk, tidlös och passar alla inredningsstilar. Använd hyllsystemet som rumsavdelare, som en klassisk bokhylla i barnrummet eller som stilren visningsplats i vardagsrummet.


Se våra hyllsystem

Vedförvaring

Förutom olika typer av garderobslösningar och funktionella förvaringssystem erbjuder vårt sortiment även en snygg förvaringslösning för din ved. Vedförvaringen är tillverkad i svart, pulverlackerat stål och har en modern, elegant och tidlös design. Den finns i tre olika storlekar, så att du enkelt kan hitta en förvaringslösning för din vedstapel som passar dina behov. Förutom att vara en funktionell och praktisk förvaringslösning, fungerar vår vedförvaring även som ett dekorativt och stilrent blickfång. Använd vår vedförvaring i vardagsrummet eller utomhus – materialet är väderbeständigt.


Se vår vedförvaring