Möbelben och -fötter

I vårt sortiment finns både möbelben och möbelfötter. Våra möbelben är designade för att höja upp till exempel ditt tv-bord eller byrå lite mer, medan våra möbelfötter är designade för att helt enkelt lyfta dina möbler något från marken. Utbudet av möbelben och möbelfötter kan alltså användas för olika ändamål. De finns i olika storlekar, material, färger och former och du kan därför enkelt hitta en lösning som passar just ditt projekt. I sortimentet hittar du möbelben och -fötter i både stål och plast och gemensamt för hela utbudet är att du kan kombinera benen eller fötterna med en möbel efter eget val. På så sätt har du med vårt urval möjlighet att skapa en personlig möbel så att den passar just ditt hem och din inredningsstil.


Utforska hela utbudet


Designa dina egna möbler

Fördelen med vårt utbud av möbelben och -fötter är att du har möjlighet att kombinera dina favoriter med en möbel efter eget val. Det kan till exempel vara en byrå, ett skåp, ett tv-bord eller en säng, och det kan också antingen vara en möbel du redan har hemma eller en möbel du köper som tillval hos en annan återförsäljare.

Se hur du gör i tvåstegsguiden nedan.

Steg 1 – Välj möbelben eller -fötter

Det första steget är att välja just de möbelben eller -fötter som du gillar bäst. Om det ska vara möbelben eller möbelfötter beror på vilken typ av möbel du önskar skapa. Du hittar utbudet i flera färger, former och storlekar.


Se hela utbudet här

Steg 2 – Välj en möbel

När du har bestämt dig för vilken typ av ben eller fötter som ska stödja din möbel måste du nu välja vilken möbel som benen eller fötterna ska kombineras med. Du kan enkelt kombinera våra möbelben och -fötter med en möbel du antingen redan har hemma eller en möbel du köper till som tillval. Möbelvalet står dig alltså fritt och våra ben och fötter kan kombineras med olika typer av möbler – allt från byråer, skåp, skänkar och tv-bord till sängar och soffbord. 

 

Få inspiration till ditt projekt

 

 

* Alla priser inkl. Moms. Utan frakt