Bordsben

Vi har ett gediget urval av bordsben i vårt sortiment. I utbudet finns både klassiska bordsben, bordsben med mer unik design, bordsben till bordet på terrassen samt en hopfällbar och platsbesparande lösning. I sortimentet hittar du både praktiska, klassiska och unika bordsben och utbudet av bordsben tillverkas i antingen stål eller aluminium. Dessutom finns bordsbenen i flera olika storlekar och färger, så du har stora möjligheter att hitta en lösning som passar dina önskemål och behov. Gemensamt för hela utbudet av bordsben är att de går att kombinera med en valfri bordsskiva. På så sätt har du med våra bordsben möjlighet att skapa ditt eget personliga bord så att det passar just ditt hem och din inredningsstil.


Utforska hela utbudet här


Designa ditt eget bord

Fördelen med vårt utbud av bordsben är att du har möjlighet att kombinera dina favoritbordsben med en bordsskiva efter eget önskemål. Vi säljer inga bordsskivor utan du kan enkelt kombinera våra bordsben med en bordsskiva du antingen redan har hemma eller en bordsskiva du köper som tillval hos en annan återförsäljare.

Se hur du gör i tvåstegsguiden nedan.

Steg 1 – Välj bordsben

Det första steget är att välja exakt de bordsben du gillar bäst. Vårt sortiment bjuder på både praktiska, klassiska och unika bordsben och valet beror givetvis på vilken typ av bord du önskar skapa. Bordsbenen finns i flera olika färger och storlekar.


Se hela utbudet här

Steg 2 – Välj en bordsskiva

När du har bestämt dig för vilken typ av bordsben som ska stödja ditt bord måste du välja vilken bordsskiva benen ska kombineras med. Vi säljer inga bordsskivor utan du kan enkelt kombinera våra bordsben med en bordsskiva du antingen redan har hemma eller en bordsskiva du köper som tillval hos en annan återförsäljare. Du är därför fri att välja bordsskiva, och våra bordsben kan kombineras med olika typer av bordsskivor.Montering

Att montera ditt bordsben är både enkelt och smidigt. Du måste dock vara uppmärksam på om monteringsutrustning ingår i paketet för det valda bordsbenet. Du får detaljerade monteringsanvisningar på köpet.


 

 

Få inspiration till ditt projekt

 

 

* Alla priser inkl. Moms. Utan frakt