Visit our global website

continue

Bordsben och fötter

Förutom hyllplan, konsoler och olika typer av förvaringssystem har vi även bordsben, möbelben och möbelfötter i vårt sortiment. Urvalet gör att du enkelt kan skapa ditt eget bord, skåp eller bänkset, och urvalet av bordsben, möbelben och möbelfötter kan därmed användas för en rad olika ändamål och funktioner.

Se vårt stora utbud av bordsben, möbelben och möbelfötter nedan och hitta en lösning som passar ditt projekt.


Bordsben

Praktisk, klassisk och unik design. Så här skulle vi beskriva vårt gedigna urval av bordsben. Bland utbudet av bordsben finns både klassiska bordsben, bordsben med en mer unik design, ett bordsben designat för ett bord på terrassen och en hopfällbar och platsbesparande bordsbenslösning. Vårt urval av bordsben har det gemensamt att de alla är tillverkade av antingen stål eller aluminium och att de går att kombinera med en valfri bordsskiva. Våra bordsben ger dig alltså möjligheten att enkelt skapa ditt alldeles egna bord, så att det passar just ditt hem och din inredningsstil.


Se alla bordsben

Möbelben och -fötter

I vårt sortiment finns förutom klassiska bordsben även så kallade möbelben och möbelfötter. Våra möbelben kan till exempel höja ditt tv-bord eller byrå något på höjden, medan våra möbelfötter helt enkelt lyfter dina möbler något från marken. De kan därför användas för olika ändamål och du kan fritt kombinera våra möbelben och -fötter med en möbel efter eget val. Våra möbelben och fötter finns i olika storlekar, material, färger och former och du kan därför enkelt hitta en lösning som passar just ditt projekt.


Se alla möbelben och -fötter