Visit our global website

continue


Den nya smarta förvaringslösningenAldrig har det varit lättare att få mer utrymme i hemmet utan att flytta


Den smarta förvaringslösningen BEAM-IT-UP® erbjuder hög funktionalitet och gör att du kan förvara dina tillhörigheter utom synhåll. Som ett mellantak med flera funktioner passar BEAM-IT-UP® förvaringssystem i stort sett alla hallar och entréer.

BEAM-IT-UP® är en lättillgänglig lösning som genom funktionell design hjälper dig att komma till rätta med den eviga röran i entrén – förvara exempelvis barnens ytterkläder, leksaker och sportutrustning. Eller använd den för att organisera hemmakontoret.

BEAM-IT-UP® gör att du både kan frigöra användbara ytor samtidigt som du skapar mer förvaringsutrymme i ditt hem. Bra förvaringslösningar i entrén!Hitta den lösning som passar ditt hem och dina behov


Mät bredden och djupet på din hall. Dra och släpp olika förvaringsmoduler inom ramen.


Prova konfiguratorn

Populära kombinationer
Två förvaringlådor

Två förvaringsmoduler kompletta med BEAM-konstruktion och monteringsdelar


Se merEn förvaringslådor & en förvaringshyllor

Två förvaringsmoduler kompletta med BEAM-konstruktion och monteringsdelar


Se mer

Se fler kombinationer
Få inspiration till din förvaringslösning

Konfigurer


Skapa mer utrymme i hemmet

BEAM-IT-UP® är den perfekta förvaringslösningen för ditt hem. Smart förvaringslösning med hög funktionalitet, dold under taket. BEAM-IT-UP® ger dig mer utrymme!

Denna smarta förvaringslösning består av väggskenor, balkar och förvaringsmoduler. Med sin unika design passar vårt smarta BEAM-IT-UP® förvaringssystem in i praktiskt taget alla hem och hjälper till att skapa ordning och reda på ett elegant sätt.


Mer utrymme – mer gångyta

Vi behöver alla mer utrymme! Integrera denna smarta förvaringslösning BEAM-IT-UP® direkt i din hall eller entré – ett system med skåp och hyllor, som var och en skapar utrymme.

Behöver du utrymme i garderoben? Kläder, skor och barnleksaker försvinner med vår unika förvaringslösning. Upptäck de många fördelarna med ett innovativt förvaringssystem som är fäst under taket.

Säker manövrering

Det unika med den lätta förvaringslådan BEAM-IT-UP® med uppdelning i tre fack eller skohållare, är möjligheten att enkelt fälla lådan upp och ner. Du behöver ingen stege, utan kan ta ner förvaringen till en bekväm höjd. Precis som ett skåp öppnas och stängs förvaringslådan enkelt och säkert med hjälp av gasfjädrar.

Kombinera förvaringslådan med uppdelning eller skoställ och nät eller hylla precis som du vill ha det! Njut av ditt smarta förvaringssystem!
Snabb leverans

Läs våra köpvillkor

Riskfritt köp

Läs om ångerrätten och returrätten

Har du frågor?

Kontakta oss

* Alla priser inkl. Moms. Utan frakt